Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Sök din autograf - skriv in namn


 

Fraktfritt vid belopp över 1500 SEK 

Din varukorg är tom

Garantier och COA - Certificate of Authenticity

COA är ett dokument som skall garantera att en autograf är äkta. Ett COA är ett värde dokument endast om det är utfärdat av ett välrenommerat företag som har god erfarenhet av autografer och förfalskningar. Kommer inte ett COA från ett sådant förtag är det helt utan värde.

Det finns välrenommerade företag i England och USA som utfärdar COA, man kan skicka sina autografer till dessa för att få en bedömning. Dessa COA garanterar inte att autografen är äkta utan ger utfärdarens bedömning av att autografen är äkta. Är det då ett välrenommerat företag är den bedömningen naturligtvis väldigt säker, dock aldrig 100%.

Vi bedömer äktheten

Vi på FameFrame införskaffar en del av våra autografer själva direkt från källan. En hel del köps in via leverantörer runt om i världen. Vi arbetar bara med seriösa företag som arbetat länge med detta och som har ett gott anseende. När vi får in autografer gör vi självklart en egen bedömning av äktheten. Klarar varan detta så utfärdar vi ett COA och ger livstids garanti.

Vad är livstids garanti?

Inget varar för evigt brukar man säga. I detta fall så ger vi dig ändå chansen att så länge din autograf är i gott skick och ingen förpackning (inramning och plombering) är bruten så kan du få pengarna tillbaka. Om du (mot all förmodan) upptäcker och kan bevisa att autografen är oäkta, så betalar vi naturligtvis tillbaka alla dina pengar som du betalat för produkten.

Var rädd om autografen

För att din autograf ska hålla och vara fin i många år måste du vara rädd om varan. Undvik att ställa den i direkt solljus då den kan blekas. Undvik stötar så att ramen och glaset håller sig helt. Tänk på att din autograf med all sannolikhet kommer att stiga i värde. Du kanske i en framtid vill sälja eller ge bord den i present, då är varans skick av betydelse.

Läs mer om övriga villkor.

För mer information kan du alltid kontakta oss.

Senast publicerad: 170405 | Powered by SiteSmart