Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Sök din autograf - skriv in namn


 

Fraktfritt vid belopp över 1500 SEK 

Din varukorg är tom

FameFrame är Scandinaviens ledande aktör gällande äkta autografer, signerade historiska-, sport-, film/TV- & musikartiklar - memorabilia.

Det hela började med ett intresse för autografer och var en hobby som växte. Efter några år hade samlingen ökat och förfrågningar strömmade in.

Idag är FameFrame ett företag som köper och säljer autografer över hela världen. Autografsamlandet har under de senast tio åren blivit en större och större business framför allt i England och USA. Där finns stora aktörer som Fraser´s Autographs och Starabilias i Disney World.

Samla eller investera

En del ser samlandet som en investering för framtiden eftersom priset på bra autografer har och kommer att stiga konstant under tiden. Andra samlar för glädjen av att äga en autograf av en välkänd person inom ett område  man tycker om och har intresse av. Vi på FameFrame ger dig möjligheten att själv skaffa din idol att hänga på väggen eller ge bort som gåva.

Äkta eller förfalskning

Den givna frågan i detta sammanhang är hur man kan se om en autograf är Äkta eller inte. I takt med att värdet på autografer stiger konstant och att tillgängligheten blivet större bland annat med hjälp av internet är det också lukrativt för personer med ohederliga avsikter att ge sig in på marknaden.  Enda sättet att komma runt detta är att skaffa kunskap i ämnet och att bygga upp ett kontaktnät av andra samlare i form av personer och organisationer. Vi arbetar med de bästa runt om i världen för att så långt det är möjligt säkerställa äktheten på det vi erbjuder.

Erfarenhet och nöjda kunder

Vi som driver företaget har över 25 år bakom oss inom den grafiska branschen och har god kunskap om förfalskningar genom autoprint och kopiering. Vi har varit med och gjort utlåtanden vid ett flertal juridiska fall som handlat om förfalskning. Vår kunskap i området, vår seriositet och vilja till nöjda kunder är din garanti för äkta vara.

Senast publicerad: 170405 | Powered by SiteSmart