Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Sök din autograf - skriv in namn


 

Fraktfritt vid belopp över 1500 SEK 

Din varukorg är tom

FameFrame villkor för handel

Allmänt:

Alla fotografier är skyddade av upphovsrättslagen (lag 1960:729) och all otillåten användning av fotografier kommer att polisanmälas. Samtliga angivet äkta autografer säljes med äkhetsintyg utfärdat av oss. Vi erbjuder dig livstids garanti och vi köper tillbaka autografen om det framkommer att den klart och tydligt skulle vara förfalskad. Om förslutningen är bruten gäller ej återköpsgarantin. Genom att slutföra köp i kassan innebär att du godkänner dessa villkor.

Kunduppgifter:

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. För att handla hos oss måste du vara myndig eller få din målsmans godkännande. Genom att registrera dig samtycker du till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Dina uppgifter hanteras enligt bestämmelserna i PUL. Vi garanterar dock att ingen annan än vi använder dina uppgifter.

Beställning:

En beställning via internet är genomförd när du erhåller en orderbekräftelse av oss. Du kan följa din beställning under mitt konto/order. Det är din skyldighet att vid varje tillfälle du lägger en ny beställning hos oss kontrollera att de angivna adressuppgifterna är riktiga. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

Priser:

Priserna på våra varor anges i svenska kronor (SEK). Priser innefattar moms vilket redovisas i kassasteget. FameFrame är momsregistrerat och innahar F-skattsedel. Organisationsnummer är 640714-1974, företagets juridiska firmanamn är MediaVault International.


Frakt:

Frakt kan väljas i kassasteget, priset anges i kassan. Order över 1.500 Sek är fraktfritt inom Sverige. Vi skickar just nu enbart inom Sverige. Är du intresserad av våra produkter och är bosatt utanför Sverige, kontakta oss. Fraktfritt gäller våra standardvaror där inget annat anges på produktsidan. Vid normal belastning och orderingång skickas varan inom 5 arbetsdagar. Vi förbehåller oss rätten till vissa mindre förseningar vid större helger och ev. semestrar.

Leveransanssätt:

Autograferna skickas med Postpaket tillsammans med äkthetsbevis och eventuell annan information.

Transportskador:

Transportskadade produkter skall reklameras omgående till aktuellt transportombud samt till FameFrame via e-post. FameFrame står för returfrakten om produkten är skadat vid ankomst samt är reklamerat. Om  produkten returneras på grund av ågerrätt eller dyligt och köparen har emballerat själv kan kostnad för skadad produkt vid returfrakt komma att krävas av köparen.

Betalning:

Betalningsalternativ anges i kassasteget. Vid postförskott tas en extra avgift ut.
Våra betallösningar är säkra och sköts av vår samarbetspartner Payson som hanterar uppgifterna och uppfyller kraven för PCI DSS. Företaget använder även teknik som möjliggör identifiering av kortinnehavaren för din säkerhets skull. Vid eventuellt fakturaköp tillkommer avgift enligt val i kassasteget. Lagstadgad dröjsmålsränta och andra avgifter för inkasso tillkommer om betalning inte sker inom avsedd tid.

Ångerrätt och retur:

Ångerrätten på 14 dagar gäller från dagen du tar emot varan och återigen får information om din ångerrätt. Du kan ångra dig utan att hämta ut varan men du måste alltid meddela oss. Även om du inte har hämtat ut varan betalar du returfrakten. Du står själv för eventuella kostnader som tillkommer för hantering vid returnering av paketet. Ångerrätt gäller obruten förpackning. Om någon plombering är bruten medges ej ångerrätt.

Reklamation:

Du har som köpare rätt att reklamera ditt köp om produkten inte överstämmer med det som vi presenterat eller avtalat. Vid köp hos oss har du 3 års reklamationsrätt. Du har även livstids garanti för produktens äkthet och det gäller en äkta autograf. Om köpet hävs innan den dag då ångerfristen utgått har du som köpare rätt att återfå hela beloppet för köpet av produkten. Återbetalningen gäller kostnader för produkten du avtalat om i anslutning till köpet. Eventuella extra kostnader i hantering och frakt betalas av köparen. Återbetalning sker senast inom 30 dagar efter att vi mottagit returpaket (originalprodukten) i obrutet och oskadat skick.

Övrigt:

FameFrame följer svenska lagar och andra rekommendationer samt följer normala regler för god etik och moral.

Senast publicerad: 170405 | Powered by SiteSmart